وب سایت سرگرمی

بازدید :214
دوشنبه 6 خرداد 1398زمان :22:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


1) از قبل لپه و برنج رو بخیسانید. تا در حین کار معطل نشوید. سپس پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. بعد از خرد کردن پیاز آن را در ماهیتانه ای به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم.




2) اجازه دهید تا رنگش طلایی شود، بعد از آن گوشت را اضافه می کنیم و با شعله ملایم می گذاریم تا تفت بخورد. همزمان هم لپه و برنج را به صورت جداگانه می پزیم.





3) توصیه می کنیم که برنج را دون بردارید و البته اجازه هم ندهید تا لپه له شود. در این هنگام سبزی را که از قبل خرد کرده ایم را به گوشت که در حال تفت است اضافه می کنیم. کمی و هم فلفل و نمک اضافه می کنیم و سپس بهم میزنیم.





4) کف قابلمه ای که میخواهیم دلمه را در آن بپزیم هم چند عدد برگ مو بگذارید تا دلمه ها نسوزد و حرارت مستقیم به آن ها نرسد.





5) برای پیچیدن دلمه از دو روش رولی و بقچه ای می توان استفاده کرد که بنا بر سلیقه هر شخص انتخاب می شود. کافیست کمی از مواد دلمه را با قاشق در وسط برگ مو قرار دهید و با سلیقه خودتان آن را بپیچید و به سمت مخالف درون قابلمه قرار دهید. بهتر است که چیدن دلمه ها را از طرفین به مرکز قابلمه انجام دهید.


Source : دلمه برگ مو



مشاهده پست مشابه : سایت کارت دی وی بی dvb
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
وب سایت سرگرمی وب سایت سرگرمی کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 2
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2
  • بازدید ماه : 15
  • بازدید سال : 37
  • بازدید کلی : 2783
کدهای اختصاصی